Snel, efficiënt en zonder wachtlijst

Wij houden ervan om u snel te helpen als u belt, mailt of als u zich via de website aanmeldt. We hanteren daarom geen wachtlijst! Patiënten kunnen bijna altijd binnen een week bij ons terecht, het gebeurt regelmatig dat het dezelfde of de volgende dag al lukt om te starten met de behandeling.

FysioFit Zaandam is gestart in september 2016 en is sinds dien een groeiende praktijk. Een eerlijke en effectieve behandeling met individuele aanpak staat bij ons voorop. Onze patienten hebben ons beloond met een 9.7

Controleer uw verzekering

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, maakt u hier gebruik van dan hoeft u geen eigen risico te betalen en gaat de rekening direct naar de verzekeraar. Voor chronische aandoeningen die op de, door de overheid vastgestelde, lijst met aandoeningen staan geldt dat u een aanvullende verzekering nodig heeft voor de eerste 20 behandelingen. Daarna worden de behandelingen vergoed uit het basispakket. Omdat de behandeling dan voor de rest uit uw basis verzekering worden vergoed bestaat de kans dat u de eigen risco moet betalen, mits deze niet al voor een andere zorg is gebruikt.
Kinderen tot 18 jaar krijgen bij een aandoening dat op de chronische lijst staat de behandelingen volledig vergoed. Voor kinderen onder de 18 jaar zonder chronische aandoening worden er 9 behandelingen per jaar vergoed. Blijkt dit niet voldoende? Dan worden er nog eens 9 behandelingen fysiotherapie vergoed. Als deze 18 behandelingen niet voldoende zijn, kun je gebruik maken van een aanvullende verzekering.